TG’s gebundeld (voorlopige versie)

Voor diegenen die interesse hebben in de complete ‘Transgender Chronicles’ tot en met aflevering 46, hier zijn de transgender-chronicles gratis te downloaden. Het is natuurlijk een voorlopige versie. De definitieve zal een algehele redactie ondergaan, aangevuld worden met nieuwe afleveringen en sommige afleveringen zullen vervallen. De definitieve bundel beschrijft dan het jaar van mijn transitie en verschijnt later dit jaar. Op welke wijze en waar is op dit moment nog niet definitief bekend.

Commentaren en suggesties zijn van harte welkom.

Alice

6 thoughts on “TG’s gebundeld (voorlopige versie)

  1. Wow. Dat is een heleboel leeswerk dan.
    Het geheel is nog niet van de kwaliteit die ik wil hebben. Heeft te maken met taal en consistentie.
    Er is inmiddels al een nieuwe werkversie, nieuwe titel en een waslijst aan taalkundige veranderingen. Paar weekjes werk denk ik en dat is het echt een beter en consistenter manuscript en minder een verzameling ‘stukjes’.

  2. Ik heb ze maar ‘even’ achter elkaar uitgelezen. Waarom moet daar nog aan iets veranderd? Spelling wel even ok laten maken.

  3. Pingback: Transgender Chronicles (slot) « Alice’s Writers Block

  4. Ik heb inmiddels een deel gelezen en sommige dingen zijn heel herkenbaar. Ben heel benieuwd naar een definitieve versie.

  5. Laat die definitieve versie door een neerlandiker nazien. Die haalt er nog meer uit dan de programma’s, jij of ik ;o)

Reacties zijn gesloten.