NaNoWriMo roman is klaar: ‘Droomvlucht Afrika’

Eén dag voor tijd, in een tijdspanne dus van 29 dagen (en nachten) is er een voorlopig einde gekomen aan de schrijvershel die NaNoWriMo heet. In december wordt het resultaat in revisie genomen om eind december in boekvorm van de pers te rollen. Eind januari komt de mogelijkheid om ‘Droomvlucht Afrika’ te bestellen bij uitgeverij Vuurpapier in Amsterdam voor een nog te bepalen doch ongetwijfeld sympathiek bedrag. Het levert je dan een paperback exemplaar op met voorwoord van mijn liefste mede NaNoWriMo schrijfster én een coverillustratie gemaakt door mijn schilderende dochter. Een en ander zal netjes voorzien zijn van een ISBN nummer zodat via de bekende wegen de uitgave ook beschikbaar zal komen.

Voor nu legt de auteur van ‘Droomvlucht Afrika’ het moede hoofd te ruste.In het VPRO programma ‘De Avonden’ op radio 6 ben ik over deze roman en over NaNoWriMo geïnterviewd door Jeroen van Kan. Het interview kan hier beluisterd worden.

Alice © 2009

Advertenties

4 thoughts on “NaNoWriMo roman is klaar: ‘Droomvlucht Afrika’

 1. Ja, super gevoel. Even lekker geen geschrijf aan boeken nu. In december editen, niet langer dan twee weken en dan zorgen er gedrukte exemplaren zijn. Morgenmiddag bespreek ik de mogelijkheden. Eerste inschatting is zo’n 30 exemplaren gereed hebben voor verkoop bij de boekpresentatie exclusief het aantal dat in voorverkoop al is verkocht natuurlijk. Verder intekenlijsten voor verkoop na de presentatie en zo. Komt wel goed. Editen is het belangrijkste nu dus daar begin ik morgen mee. Mijn deadline is 15 december boek drukklaar.

 2. heerlijk gevoel he, dat je niet meer ‘hoeft’ te schrijven, het is achter de rug, alhoewel er nog veel werk verzet moet worden voordat onze boeken over de toonbank kunnen

 3. Hoi Sonja,

  bedankt. NaNoWriMo was dit jaar een mooi avontuur. Vooral omdat ik samen met Hannah geschreven heb. Zo zijn er twee vriendinnen die allebei tegelijk een boek hebben geschreven en die ook vast van plan zijn dat boek onder de aandacht te brengen.
  December is correctiemaand en drukklaar maken. In januari volgt dan een boekpresentatie. Hoe en waar precies wordt later wel duidelijk.

  Zelf start ik met ingang van zondag 3 januari met literaire middagen/avonden in Saarein2 in de Jordaan in Amsterdam. Poëzie en proza van vrouwen, mannen en andersen gebracht in een (tijdelijk) tot Lounge omgebouwd Saarein2, met lekker eten in een jazzy sfeertje. Omdat het tijd wordt dat er weer een echt literair café komt waar iedereen terecht kan.

  En dat is nog lang niet het eind maar pas het begin. Dat dan dus ook.

  Dikke kus,
  Alice

  (die het ontzettend gaaf vindt dat haar eerste ‘fan’ er bij was vandaag en die wel degelijk nog benieuwd is naar jou.)

 4. Van harte meid!!!!!!!!!! Ben erg benieuwd ernaar.
  Dat dan weer wel.
  Niet meer naar jou, je bent inmiddels “eigen” .
  KUZZZ Sonja

Reacties zijn gesloten.