Aankondiging boekpresentatie

Lieve lezers,

op zondagmiddag 24 januari zal ik tijdens het eerste ‘Literair Café Saarein’ mijn tweede roman presenteren. Het is de eerste roman van mij die uitgegeven zal gaan worden. Uitgeverij Vuurpapier uit Amsterdam zal ‘Droomvlucht Afrika’ dan presenteren.

Natuurlijk zal ik een stukje uit de roman voorlezen en zijn er exemplaren ter plekke te koop tegen een speciale presentatieprijs. Het boek zal voorlopig NIET als pdf bestand elektronisch in de verkoop komen. Wel wordt er gedacht aan een audioboek en een ebook versie maar er is geen zicht op eventuele uitgavedata van die edities. ‘Droomvlucht Afrika’ kan binnenkort ook besteld worden. Meer informatie daarover volgt later op deze en andere websites.

Tot 24 januari verschijnen er op mijn schrijfplek hier korte delen van de roman.

‘Droomvlucht Afrika’ beschrijft de reis in Afrika die een viertal vrienden en vriendinnen maken in een experimentele luchtballon. Het oorspronkelijke doel om van Luxor naar Casablanca te varen raakt al snel buiten bereik waarna een vreemde vlucht boven landen in oost en centraal Afrika tot stand komt. Ze beleven in de ballon en daarbuiten een reeks aan avonturen, ontmoeten bijzondere passanten én zichzelf. Het is een verhaal vol menselijke emoties, lust, bedrog, haat, liefde en inzicht in de ware aard van de reisgenoten. De confrontatie met landen als Oeganda, Soedan en Tsjaad blijven niet zonder gevolgen.

Alice © 2009