Literaire Salon ook in Den Haag en op iTunes

Tsja, na de eerste paar Literaire Salon’s in Saarein in Amsterdam lijkt het nu allemaal wat uitgebreider en groter te worden. De aanmeldingen van schrijvers en dichters gaan steeds beter en in Den Haag is de muziek erg eenvoudig om georganiseerd te krijgen. Het blijft toch een muziekstad nietwaar?

De vorige salon van 28 februari staat inmiddels als Podcast op de website en in de iTunes Music Store als gratis download. Dankzij zoonlief die voor de techniek gezorgd heeft. De website zelf is nu ook klaar en wordt steeds beter gevuld met informatie over schrijvers, dichters en performers en muzikanten die in de salon’s zijn geweest of nog gaan komen. Er is zelfs sprake van voorzichtige contacten met de lokale radio in het Haagse. Veelbelovend dus.

Het mooie van de Literaire Salon voor mij is niet dat ik er wat aan verdien want dat gaat nu eenmaal niet met initiatieven die non-commercieel zijn. De drempel moet laag zijn om te komen en dus is zijn de salon’s gratis toegankelijk. Het is nog steeds en als het aan mij ligt blijft dat ook zo een happening uit liefde voor de taal. De volgende salons beloven weer boeiend te worden. In Amsterdam komen Hester Knibbe en Anja de Crom en in Den Haag Maria Genova als schrijfsters langs. Maar er komen nog wel meer verrassingen van de kant van de poëten. De muziek in Den Haag wordt natuurlijk Haags, sixties based en dus heerlijk om van te genieten. Er is de komende maanden veel om naar uit te kijken.

Natuurlijk hoop ik dat voor de bezoekers het net zo leuk is om te komen als voor mij om het programma samen te stellen en te presenteren. Meer informatie op www.literairesalon.net!

Alice Verheij © 2010

Advertenties

2 thoughts on “Literaire Salon ook in Den Haag en op iTunes

Reacties zijn gesloten.