Vanaf 1 november op deze website.

Vanaf 1 november zal er via deze website een mogelijkheid komen om gedrukte exemplaren te bestellen van de volgende uitgaven:

  • De Genderdans (geheel vernieuwde 2010 revisie), mijn verhalenbundel over 1 jaar transitie van een transvrouw (verschijnt in december 2010).
  • Passiezeren, mijn eerste gedichtenbundel met een selectie van 30 gedichten over passie en pijn.
  • Droomvlucht Afrika, mijn derde roman over een waanzinnige ballonvlucht boven Afrika.

Alle drie de publicaties zullen worden verkocht via een ‘publishing on demand’ constructie waarbij de verkoopprijs €16,95 incl. 6% BTW en inclusief verzendkosten in Nederland bedraagt. De uitgaven worden in paperback uitvoering geleverd op zwaar papier en met full color cover. Betaling kan plaatsvinden via overmaking van het bedrag over Paypal. Verdere gegevens volgen op de verkooppagina die per 1 september op de website beschikbaar komt.

Ook zal er op de verkooppagina een intekenmogelijkheid komen voor de volgende twee producten:

  • Atma, het boek over een jaar werken en leven in Nepal. (€15 bij voorintekening, incl. 6% BTW en verzendkosten in Nederland)
  • Atma, de documentaire over hetzelfde onderwerp. (€15 bij voorintekening, incl. 6% BTW en verzendkosten in Nederland)

Zowel boek als documentaire komen pas in 2012 beschikbaar. Gedurende 2011 en 2012 zullen voorintekenaars nieuwsbrieven ontvangen met delen uit het manuscript voor het boek en video footage dat bronmateriaal vormt voor de documentaire. Met hun voorintekening steunen zij het Atma Project (www.theatmaproject.org) dat in 2011 en de eerste helft van 2012 wordt uitgevoerd.
Het wordt ook mogelijk om boek én documentaire tezamen te bestellen voor €25 incl. 6% BTW en verzendkosten in Nederland.

Alice Verheij
WoordenStorm✒

Advertenties