Progressie

Dit tabelletje laat de bezoekcijfers per maand en per jaar op deze schrijfplek zien. Wordt 2011 weer twee maal zoveel als 2010? Ik verwacht van niet maar ja, dat zei ik vorig jaar ook en het jaar daarvoor en het jaar daarvoor.


Hoe dan ook, het zijn leuke cijfers om te zien, zo aan het einde van het jaar.

Alice

 

Advertenties

2 thoughts on “Progressie

  1. Het maakt mij niet uit. Ik krijg heel wat reacties via Twitter, soms FaceBook en email. Veel reaguurders (onbeleefd voor lezers) willen geen reacties op een schrijfplek als deze geplaatst zien. Interessanter voor mij zijn die bezoekers die steeds terugkomen. Dat is een beperkt aantal maar dat is niets vreemd. Ook bij bekende schrijvers is er vaak maar een beperkte kring mensen die feedback geeft in wat voor vorm dan ook. En verder is de wereld inderdaad gek. En natuurlijk weet ik ook wel dat als ik morgen stop met publiceren dat het niemand echt wat kan schelen. De meesten zullen me als een blogger zien en niet meer dan dat maar ik vind dat niet van belang. Ik schrijf (ook hier) omdat ik niet anders meer kan. Fact of life zogezegd, niet omdat er iemand op wacht. Wat ook weer niet wil zeggen dat mijn lezers me niet interesseren maar schrijven blijft hoe dan ook een eenzaam vak. Uiteindelijk ben ik het met mijn pen of laptop die bepaald wat er gebeurt.

  2. ik keek er toevallig ook naar………….en verbaas me steeds weer over het feit dat er bijna nooit reacties geplaatst worden. Of van steeds dezelfde mensen.
    En dan moeten we verbaasd zijn dat we een “schouder-ophalend, ver-van-mijn-bed-show” mensen aan het worden zijn?
    MAD WORLD!

Reacties zijn gesloten.